Gør 2017 til dit år

Gør 2017 til dit år

Hvis gjort rigtigt fra starten, har 2017 potentialet til at blive dit bedste år nogensinde.

Jeg vil gerne give dig nogle gode råd om, hvordan du kommer godt fra start. Udnyt den nye start på året som motivation til at komme godt i gang. Starten på det nye år er et godt tidspunkt at få gennemtænkt dine mål og få sat prioriteter for hvad præcis, du ønsker at opnå.

Få afsluttet 2016

At få afsluttet det tidligere år er det første skridt, for uden dette øjeblik af selvrefleksion, vil det være svært for dig at bedømme, hvor du er på vej hen i fremtiden, og hvorfor du ikke nåede alle de mål, du satte fra tidligere.

Formålet med dette er ikke at føle dårlig samvittighed over ikke at have nået dine mål. Virkelig store mål tage lang tid at opnå. Pointen er at anerkende, hvor du er i processen, så du kan lave en plan for hvordan du bevæger dig fremad og holder dig på sporet.

Lav en liste over nye mål for 2017

Den næste strategi er at lave en ny liste over mål, du vil opfylde i 2017. Disse mål kan være de samme som dem, du ikke helt nåede sidste år, eller de kan være helt nye baseret på det år du har haft, og de nye beslutninger du har taget om din fremtid.

Lav en plan for dine mål

Det næste trin er at lave en plan. Overfør dit primære mål, som du lige har lavet, til et nyt stykke papir og fastsæt en tidsfrist for afslutningen af hver enkelt opgave. Lav så en liste over de problemer, du bliver nødt til at overvinde for at nå i mål, de supplerende oplysninger og færdigheder det vil kræve, og de mennesker du bliver nødt til at samarbejde med for at nå dine mål. Organiser denne information i en plan, og gå så i gang med det samme. Enhver handling er fin, men det er meget vigtigt, at så snart du har din plan på plads, at du begynder at arbejde på at få løst de opgaver der skal til for at gennemføre planen og komme i mål.

Brainstorming

Øv endelig brainstorming på dit mål. Denne proces tvinger dig til at koncentrere dig intenst om, hvordan du nå dit mål. Tag et ny ark papir og skriv dit største konkret mål øverst på siden i form af et spørgsmål. For eksempel, “Hvordan kan jeg tjene X inden den 31. december, 2017? Skriv så mindst 20 svar på dette spørgsmål, og gerne flere. Ved at bruge denne strategi fra starten af året, indstiller du dig på at opnå succes i det nye år. Du vil have en plan at følge og en destination, som du ved du ønsker at nå. Hvis du laver denne plan, er du sikker på at få et spændende år, fuld af præstation, hårdt arbejde, og en reel følelse af realisering.

By |2017-06-13T08:03:35+02:00januar 26th, 2017|Ikke kategoriseret|0 Comments

Leave A Comment