Salg med LinkedIn2018-03-01T11:47:47+02:00

Salg med LinkedIn

De sociale medier er ikke alene kommet for at blive, de kommer til at fylde mere og mere. Det er de nye ”slagmarker” indenfor salg, og må ikke ignoreres. Det gode gamle håndværk “kold kanvas” er vigtigt, men ikke nok. Virksomheder, der ikke har en proaktiv og offensiv strategi for de sociale medier, vil blive overhalet inden om. Ikke om et år, men inden frokost.

Der findes en hel del rigtig gode kursus udbydere og foredragsholdere der kan fortælle en masse om ovenstående, men hos Salgskonsulenterne går vi skridtet videre og hjælper dig og din salgsafdeling i gang med at bruge LinkedIn. I samarbejde med Jer opsætter vi jeres profiler og efterfølgende viser vi jer hvordan i bruger værktøjet i hverdagen.

Det kan måles! Når vi er færdige med undervisning og igangsætning garanterer vi at jeres sælgere vil rangere i top 10 for jeres branche på LinkedIn, og bare vent og se hvad det betyder for jeres bundlinje

Priser:

Gennemgang af jeres LinkedIn-profiler og kursus i brugen af LinkedIn i hverdagen, samt opfølgning og sparring i den efterfølgende måned.

Pr. bruger kr. 1499,-
Ved mere end 10 brugere. 1299,- pr. bruger.