Personaleudvikling2017-08-28T19:02:15+02:00

Personudvikling

EASI – ET TYPOLOGI-VÆRKTØJ DER UDVIKLER PERSONTYPER

Når virksomheder sætter et organisationsudviklingsprojekt i gang, kan der være brug for et pålideligt værktøj til at kortlægge persontyper og deres motivation og en metode til at typebestemme potentielle kandidater og forbedre kommunikationen. HR-ledere og medarbejdere over hele verden anvender EASI i forbindelse med typificering, personlig coaching, teamudvikling, konfliktløsning, kommunikationstræning, MUS samtaler og lederudviklingsprogrammer.

De fleste virksomheder er klar over, at det forbedrer præstationsniveauet og mulighederne for succes i virksomheden, når der arbejdes bevidst med motivering og udvikling af deres medarbejdere. Desværre ender mange HR-initiativer med kun at give ringe eller ingen effekt – oftest fordi de mangler veldefinerede mål.

STYRK DINE TYPOLOGI-/UDVIKLINGSAKTIVITETER

Nu kan du skaffe dig afgørende viden til at sikre optimal effekt af dine HR-aktiviteter.

Med EASI kan du hurtigt få øje på hvilken typologi og hvilke præstationsindikatorer, der er i organisationen, og anvende dem i udformningen af dine udviklingsaktiviteter. Veltilrettelagte HR-udviklingsaktiviteter er vejen til forbedret ydeevne, øget produktivitet, jobtilfredshed, et velfungerende teamsamarbejde og en sund virksomhedskultur hos alle persontyper – alt sammen ting, der øger virksomhedens værdi.

Pris

Pr. test inkl. tilbagemelding og færdig rapport til både virksomhed og medarbejder kr. 4999,-