Loading...
Hvem er vi / Referencer2019-08-27T10:26:43+01:00

Hvem er vi?

Salgskonsulenterne er et team af eksperter, der står klar til at hjælpe din organisation med at nå nye højder inden for salg. Til sammen har vi 80 års erfaring med salg og ledelse. Vi er erhvervskonsulenter, vi er salgschefer og vores erfaringer har vi fra så forskellige organisationer som telebranchen, forsvaret og nogle af landets største virksomheder. Alle har vi en baggrund med højt profilerede ansættelser og dokumenterede resultater, der taler for sig selv. Vi deler en passion for salg og for at få folk til at yde deres absolut bedste. Det er vores tilbud til jer.

Hvad vil vi?

Hos Salgskonsulenterne vil vi hjælpe jeres medarbejdere til at realisere deres fulde potentiale. Vores mission er at sende sælgere fra midten af feltet ind i top 10. Ingen er tjent med en middelmådig indsats – hverken virksomhederne eller deres dygtige medarbejdere. Halvgjorte gerninger smitter af på både bundlinje og arbejdsglæde. Derfor vil vi hjælpe jer ud af komfortzonen, den vi alle havner i, hvis vi ikke hele tiden søger at forbedre os. Sammen med os vil I opleve tilfredsstillelsen ved at levere professionelt og succesfuldt – hver gang.

Hvordan vil vi gøre det?

Salg er mange ting. Det er vedholdenhed, det er benarbejde, det er forståelse og indsigt, det er menneskekundskab og det er ærlighed. Og det dér særlige øjeblik, hvor alt går op, aftalen indgås og både sælger og kunde står på vinderskamlen sammen – det er kunst. Og det kan læres. Ved hårdt arbejde og målrettet indsats kan I nå derop, hvor alt synes muligt. Det vil vi hjælpe jer med. Salgskonsulenterne vil hjælpe jer hele vejen fra udfordringen med at finde de rette medarbejdere og fastholde dem, over træning og udvikling, salgsteknikker og strategier samt brug af sociale medier til salg og profilering

Referencer

“Salgskonsulenterne og i særdeleshed Henrik Jerichau har været en stor hjælp til at igangsætte en langsigtet proces for at styrke vores salgskompetencer og optimering af vores arbejdstid. Gennem to workshops har vi fået konkrete værktøjer til at arbejde mere målrettet, men det har også givet os en anledning til at få alle medarbejdere i tale, i forhold til hvordan vi kan styrke kulturen i vores virksomhed i forhold til salg og effektivitet.”
Thomas Graabæk, Partner i BIM Equity

“At finde en den helt rigtige sælger til sin virksomhed er svært – at få ham ansat er virkelig en bedrift. Vi havde været i markedet et godt stykke tid, da vi kom i kontakt med Salgskonsulenterne. Det er dyrt at ansætte forkerte folk, og vi havde ikke haft held med at finde den rigtige kandidat selv, så vi skulle bruge nogen, der kunne levere de emner, vi behøvede… for det er også dyrt at mangle en sælger.

Salgskonsulenterne tog hånd om hele processen, og fik hurtigt etableret kontakt til flere rigtig spændende emner. De bistod i arbejdet med at vælge, interviewe og ansætte en person, vi følte os rigtig godt tilpas med. Efterfølgende bidrog de med et forløb, der sikrede, at vores nye sælger hurtigt blev integreret i virksomheden og levede op til det potentiale, vi kunne se. Jeg kan helt ærligt sige, at jeg aldrig har oplevet, at en ny medarbejder kom op i fuld marchhøjde så hurtigt.

Jeg har stor respekt for, hvor omfattende og kvalificeret hjælp vi fik til en virkelig konkurrencedygtig pris, og der lå en fantastisk tryghed i, at der var garanti på ansættelsen. Garantien har vi ikke fået brug for, og jeg vil ikke tøve med at hive fat i Salgskonsulenterne når der skal rekrutteres i fremtiden.”

”Vi besluttede at vores sælgerstab skulle udvides og valgte Salgskonsulenterne som rekrutteringspartner. Det er en beslutning vi på ingen måde har fortrudt. Hele deres rekrutteringsproces har været struktureret og gennemført. Vi er sikre på at vores nye sælger vil være et aktiv for vores forretning.”

 Michael Jensen

JEG VIL -mandskabsudlejning

“Vi har hos Vikarholdet haft en tæt dialog med Henrik fra Salgskonsulenterne, da vi skulle udvide vores salgsafdeling i Aarhus. Han var fra starten engageret og professionel i sin tilgang og præsentation af kandidater, hvilket resulterede i en fastansættelse. Henrik imødekom vores behov både før og efter ansættelsen, hvilket vi er utrolige glade for. “

Vikarholdet.dk

Daniel Aryoubi – Afdelingsleder, Aarhus

”Vi har brugt Salgskonsulenterne til rekruttering af vores sidste sælger. Hele forløbet har været yderst professionelt, og lærerigt. Salgskonsulenterne hjalp os med at definerer præcis den profil vi havde behov for, og gav os tilmed nogle ideer til hvordan vi kunne optimere vores salgsproces. Vi har gennem hele forløbet følt os trygge og har løbende modtaget opdateringer på fremgangen. Efter ansættelsen har vi brugt salgskonsulenterne til onboarding af vores nye sælger, hvilket har sikret at både medarbejder og os som virksomhed har fået lige det vi ønskede ud af vores nye sælger. Vi vil helt sikkert bruge Salgskonsulenterne igen når behovet for salgspersonale melder sig”

 Kim Andersen

Dansk montage og sikring

Vi i Den Glade Svamp er rigtig gode til at levere vores kerneydelser, men jeg havde en klar fornemmelse af, at vi ikke kom ud til nok potentielle kunder. I første omgang forsøgte jeg at prioritere, at ringe ud, når der var tid til overs. Men det gav ikke det, jeg håbede på, og det opsøgende begyndte at ryge nederst i bunken til fordel for alt det andet. Det blev klart, at skulle der flere kunder ind, måtte vi lave en målrettet salgsindsats.

Jeg syntes, at det var en lidt stor mundfuld at få en salgsafdeling op at stå, så jeg tog fat i Salgskonsulenterne, som gav et godt tilbud på en professionel telemarketingsløsning. Det gjorde en forskel fra dag 1, med flere møder i kalenderen og nye kunder på listen. Det gav også blod på tanden i forhold til, hvad et ordentligt opsøgende salgsarbejde gør for en virksomhed, så efter en periode, bad jeg Salgskonsulenterne om hjælp til at oprette en egentlig telemarketingsafdeling for Den Glade Svamp.

Vi havde én i virksomheden, der gerne ville prøve kræfter med opgaven. Han blev uddannet og vejledt af Salgskonsulenterne – både i det rent praktiske og i, hvordan man får en god snak med folk om, hvad vi kan tilbyde – og var overraskende hurtigt selvkørende og i gang med at hive kunder i hus. Siden har vi udvidet med én sælger mere, som Salgskonsulenterne fik klædt på til opgaven. Nu er hun også travlt beskæftiget med at udbrede det glade budskab. Det kan ses på min bundlinje, at samarbejdet med Salgskonsulenterne var det helt rigtige for Den Glade Svamp.”

Flemming Enevoldsen

“The Wrap Shop har en klar ambition om at blive markedsdominerende på vores område inden for en kort tidshorisont. Vores produkt er til det og vi vil det, men vi er ikke sælgere – vi brænder for at levere smukke og unikke bilfolieringer til kræsne kunder. Vi hyrede Salgskonsulenterne til at stå for udvikling af salgsmateriale, markedsanalyse og opsøgende salg, og det har vi ikke fortrudt så meget som ét sekund. Deres indsats holder 100% og vi koncentrerer os om det, vi er gode til – så nu er det bare et spørgsmål om tid og mere hårdt arbejde, så er vi overbeviste om, at vi kommer i mål med vores visioner for The Wrap Shop.”

Samarbejdspartnere

Nordvig Consult